Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Νέο σκίτσο: Η Μέρκελ πατάει τον Τσίπρα και φωνάζει «Ζήτω η Ευρώπη»

Ένα νέο σκίτσο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου το οποίο σχολιάζει τη συμφωνία της Ελλάδας με τους δανειστές της. 
Στο σκίτσο φαίνεται η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ να πατάει πάνω... στον Αλέξη Τσίπρα και να φωνάζει «Ζήτω η Ευρώπη!»
Το σκίτσο είναι του γερμανού Stuttmann και το κοινοποίησε στο Twitter ο ανταποκριτής του ZDF στην βελγική πρωτεύουσα, Stefan Leifert.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ