Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Ορκίστηκε νέα Περιφερειακή Σύμβουλος η Κατερίνα Χαμηλάκη, στη θέση του Δημήτρη Δεσύλλα

Εμφάνιση ΔΤ 2015-07-21 PIC 01.JPG
Ορκίστηκε νέα Περιφερειακή Σύμβουλος η Κατερίνα Χαμηλάκη, στη θέση του Δημήτρη Δεσύλλα.
Ορκίστηκε σήμερα από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, και παρουσία της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, Αναστασίας Τογιοπούλου, η  νέα Περιφερειακής Σύμβουλος...
Κατερίνα Χαμηλάκη, μετά την παραίτηση του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αριστερή Παρέμβαση Αντικαπιταλιστική Κίνηση», Δημήτρη Δεσύλλα.
Μετά την πράξη της ορκωμοσίας ο Απόστολος Κατσιφάρας συνεχάρη τη νέα περιφερειακή σύμβουλο και της ευχήθηκε «καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων της» ενώ, παράλληλα, υπογράμμισε ότι η αιρετή Περιφέρεια είναι ένας νέος θεσμός δίπλα στο πολίτη και το Περιφερειακό Συμβούλιο έχει ως γνώμονα τη κοινή δράση για το συμφέρον της Δυτικής Ελλάδας και των κατοίκων της.
Εμφάνιση ΔΤ 2015-07-21 PIC 02.JPG

Επί πλέον ο Περιφερειάρχης εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την προσφορά του Δημήτρη Δεσύλλα όλα αυτά τα χρόνια στην αυτοδιοίκηση: «Ένας πραγματικός αγωνιστής με ακέραιο χαρακτήρα, που με το ήθος του, την πολιτική του δράση και τη μαχητικότητά του συνέβαλλε στο κύρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας. Τον ευχαριστώ για τη συνεργασία που είχαμε και του εύχομαι καλή συνέχεια σε ότι και αν επιλέξει».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ