Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Τραγική κατάληξη στο τροχαίο της Κυψέλης- νεκρός 24χρονος

Τραγική κατάληξη είχε για νεαρό επιβαίνοντα το τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος της Κυψέλης του δήμου Αγρινίου. Ο 24χρονος που επέβαινε μαζί με τρία ακόμη νεαρά άτομα, στο αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, εξέπνευσε πριν από λίγη ώρα στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και διακομίστηκε μετά το ατύχημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι η πρώτη εικόνα ήταν ότι οι επιβαίνοντες δεν είχαν τραυματιστεί σοβαρά, ο 24χρονος, με καταγωγή από τα Όχθια υπέστη εσωτερική αιμορραγία μετά...το ατύχημα, που οδήγησε τελικά στον θάνατό του.
Βαριά είναι τελικά και οι δύο νεαρές που επέβαιναν στο ίδιο όχημα, αδερφές μεταξύ τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρουν πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο. Ο νεαρός που εξέπνευσε, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κάτοικος Αγρινίου, όπως και οι δύο κοπέλες που φέρουν σοβαρά τραύματα. Ελαφρύτερα είναι ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου, καθώς και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος.
Η παρέα των τεσσάρων νεαρών ήταν καθ’οδόν για μπάνιο, όταν συνέβη η τραγωδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ