Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Από τα Καλύβια Αγρινίου ο 32χρονος σμηναγός, συγκυβερνήτης του Καναντέρ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Πολεμική Αεροπορία τα ονόματα των δύο ηρωικών πιλότων του πυροσβεστικού αεροσκάφους, που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί αναγκαστική προσγείωση στη Νεάπολη Λακωνίας, όπου συμμετείχε στην.... προσπάθεια της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε εκεί, σήμερα τα ξημερώματα.
Πρόκειται για τον κυβερνήτη Σμηναγό Χρήστο Λύτρα 35 ετών παντρεμένο και τον συγκυβερνήτη επίσης Σμηναγό Παναγιώτη Τσάμη, 32 ετών, ανύπαντρο, οι οποίοι ήταν μέλη του πληρώματος του Canadair CL-215 (s/n “1070”) που πραγματοποίησε την αναγκαστική προσγείωση. Αμφότεροι είναι χρόνια στην 355 Μοίρα τακτικών μεταφορών και έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο τύπο αεροσκάφους.
Οι δύο πιλότοι, οι οποίοι είναι πολύ καλά στην υγεία τους με τον κυβερνήτη ελαφρά τραυματισμένο στη μέση, έχουν μεταφερθεί στο 251 ΓΝΑ της ΠΑ για προληπτικές εξετάσεις.
O 32χρονος συγκυβερνήτης Παναγιώτης Τσάμης κατάγεται απο τα Καλύβια Αγρινίου
http://www.agrinio24.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ