Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Αναβρασμός στις τάξεις της ΝΔ λόγω ανασχηματισμού

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό.
Κι αυτό επειδή, σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 39 βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρούν ότι ο ανασχηματισμός αυτός είναι εκλογικός και σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχεί με τα προβλήματα της χώρας αλλά και με... την εφαρμογή της συμφωνίας που πέτυχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις Βρυξέλλες.
Προς αυτή την κατεύθυνση, οι συγκεκριμένοι βουλευτές εισηγούνται η Νέα Δημοκρατία να καταψηφίσει ή να απόσχει από την κρίσιμη ψηφοφορία της ερχόμενης Τετάρτης, 22 Ιουλίου, όπου θα ψηφιστεί το δεύτερο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.
Ειδικά οι βουλευτές της επαρχίας αλλά και των νησιών, που θα πληγούν οικονομικά από την αύξηση του ΦΠΑ, εισηγούνται την καταψήφιση του νομοσχεδίου. Ωστόσο, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν όλοι αυτοί οι αντιρρησίες θα εμμείνουν στη θέση τους για καταψήφιση ή αποχή, ή εάν η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας θα τους επαναφέρει στο να ψηφίσουν το νομοσχέδιο.
Αναβρασμός επικρατεί επίσης και για το μέτρο με την επιβάρυνση αγροτών και κτηνοτρόφων που θα ψηφιστεί στις 22 Ιουλίου στη βουλή.
Όπως αποκάλυψε το Σάββατο στο Σκάι ο βουλευτής Κώστας Τασούλας η ΝΔ θα καταθέσει τη Δευτέρα εισήγηση στην οποία θα εξηγεί ότι τα βαριά μέτρα πλήττουν αγρότες και νησιώτες ενώ θα μπορούσαν να είχαν ευρεθεί ισοδύναμα.
"Πρέπει να γίνουν μειώσεις στις κρατικές δαπάνες και όχι να λαμβάνονται μέτρα εναντίον των αγροτών. Ακόμη και το ΦΠΑ στο μοσχάρι αυξήθηκε στο 23% την τελευταία στιγμή", δήλωσε ο κ. Τασούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ