Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Μένουμε Ελλάδα και όταν λέμε ΟΧΙ, εννοούμε ΟΧΙ!

Δεν υπογράφουμε ποτέ σύμβαση που περιέχει όρους ή συνθήκες μη αποδεκτές. Δεν υπογράφουμε ποτέ σύμβαση που υποψιαζόμαστε ότι περιέχει παγίδες. Δεν υπογράφουμε ποτέ σύμβαση υπό το κράτος εκβιασμών ή τελεσιγράφων της μορφής: «υπογράψτε με αυτούς τους όρους ή αλλιώς φεύγουμε». Δεν ...
υπογράφουμε ποτέ σύμβαση με οδηγό την απελπισία ή την κούραση ή την πίεση του χρόνου. Δεν υπογράφουμε ποτέ σύμβαση με την οποία διαφωνεί ο εντολοδότης μας.
Εντολοδότης των δημοκρατικών κυβερνήσεων είναι ο λαός της πλειοψηφίας. Ο ελληνικός λαός, στο πρόσφατο δημοψήφισμα, ρωτήθηκε αν αποδέχεται ή αν απορρίπτει νέο μνημόνιο που θα υπηρετεί τα απάνθρωπαοικονομικά δόγματα της γερμανικής πολιτικής. Η λαϊκή ετυμηγορία απέρριψε με πλειοψηφία 61,38% τον γερμανικό δογματισμό. Δηλαδή, με το ΟΧΙ, ο λαός έδειξε σε εκείνους που διαπραγματεύονται στο όνομά του ότι επιθυμεί να μην υποκύψουν στην αδιαλλαξία και τις απειλές των Γερμανών.
Eurogroup%2B-%2Bpuppet%2Btheater.png
Ο νομπελίστας ποιητής Οδυσσέας Ελύτης, προκειμένου να εξηγήσει τη σημαντικότητα της Ελλάδας, είχε παρατηρήσει ότι η Ευρώπη «δεν μπορεί να υπάρξει σαν αυτόνομη μονάδα, χωρίς κάποιο θεωρητικό υπόβαθρο». Αν η Γερμανία είναι το μυαλό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ελλάδα είναι η καρδιά της. Αν η Γερμανία είναι η οικονομική πατρίδα της Ευρώπης, η Ελλάδα είναι η πατρίδα του πολιτισμού της. Οφείλουν να συνειδητοποιήσουν όλοι πως ο εκτοπισμός της Ελλάδας από την ΟΝΕ ή την ΕΕ, θα αποδειχθεί μοιραίο λάθος για την μελλοντική πορεία της Ένωσης. Η Ευρώπη χρειάζεται την Ελλάδα όσο και τη Γερμανία. Για αυτό η Γερμανία πρέπει να δείξει σύνεση και διαλλακτικότητα στο πρόβλημα της Ελλάδας, αναγνωρίζοντάς το, επιτέλους, ως ευρωπαϊκό.
makpress.JPG
Αν η Γερμανία δεν έχει την ωριμότητα να αντιληφθεί τα αυτονόητα, η Ελλάδα δεν έχει λόγο να διακινδυνέψει το δικό της μέλλον και να μετατραπεί σε ευρωπαϊκή δουλοπαροικία. Η Ελλάδα πρέπει να αναζητήσει πραγματικούς συμμάχους, που θα θελήσουν να τη βοηθήσουν, σεβόμενοι τη φυσιογνωμία της.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ