Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Διακρίθηκαν οι αθλητές του Ν.Ο. Μεσολογγίου στο 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κάνοε-Καγιάκ

Με ένα ασημένιο μετάλλιο επέστρεψε η τριμελής αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου από το 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Κάνοε-Καγιάκ, που....
διεξήχθη τις 17-19 Ιουλίου, στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στο Σχινιά.
spo-nom-panellinio-protathlima-kanoe-kayak3
Ο αθλητής του ΝΟΜ Στεργίακης Δημήτρης έφτασε μέχρι στους ημιτελικούς των 200μ Κ1 κατηγορία Παίδων, η Στρωματιά Καλλιόπη τερμάτισε 8η στους τελικούς των 200μ Κ1 κατηγορία Γυναικών και η Κέκελου Αθηνά πήρε το ασημένιο μετάλλιο στα 500μ Κ1 κατηγορία Νεανίδων και συμμετείχε σε άλλους δύο τελικούς(4η στα 500μ κατ.Γυναικών και 5η στα 200μ κατ.Νεανίδων). 
spo-nom-panellinio-protathlima-kanoe-kayak1
Η ανακοίνωση του ΝΟΜ αναφέρει ακόμη:
Ο Δημήτρης Στεργιάκης, με μόνο ένα μήνα προετοιμασία μας εξέπληξε ευχάριστα με την απόδοση του και αποτελεί μια από τις ελπίδες μας για μελλοντικές διακρίσεις, η Καλλιόπη  είναι πλέον σταθερή αξία και δείχνει να απολαμβάνει την συμμετοχή της στους τελικούς που πάντα παίρνει μέρος και η Αθηνά επιβεβαίωσε ότι έχει στόφα πρωταθλήτριας, αγαπάει το καγιάκ, δουλεύει επαγγελματικά και αποδεικνύει ότι αθλητισμός και διάβασμα μπορούν να συνυπάρξουν ! Φυσικά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή και φίλο μας Ιταλό Franco Krotse, για τις δωρεάν υπηρεσίες που μας προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Επόμενο ραντεβού στις 7-9 Αυγούστου στη Λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης, όπου θα συμμετέχουμε με την παιδική μας ομάδα , με προπονητή της, τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο.  
spo-nom-panellinio-protathlima-kanoe-kayak4spo-nom-panellinio-protathlima-kanoe-kayak5

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ