Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Οι νικητές του «ΟΧΙ» έγιναν η χλεύη των ηττημένων του «ΝΑΙ».

Με το δημοψήφισμα ο λαός αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση Γιούνκερ, γιατί απλά ήθελε… σκληρότερα μέτρα με ένα νέο φρικτό μνημόνιο. Έτσι ερμήνευσε η Αριστερά το «ΟΧΙ» του λαού.
Διακόσια χρόνια περίμενε αυτός ο δύσμοιρος λαός να αποφασίσει με ένα δημοψήφισμα και ήρθε η Ευρω-Αριστερά για να εξευτελίσει την έννοια του.. δημοψηφίσματος.
Τελικά όλοι εμείς οι «νικητές» του «ΟΧΙ» γίναμε η χλεύη των ηττημένων του «ΝΑΙ».
Αυτό ας γίνει μάθημα σε όλους. Για να συνειδητοποιήσουμε δηλαδή τι είδους «δημοκρατία» έχουμε. Ό,τι και να αποφασίσει ο λαός, τελικά γίνεται εκείνο που θέλει η ολιγαρχία, που έχει φυσικά και την πραγματική εξουσία και όχι τις «κούκλες» που δίνουν στο λαό να παίζει..

Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ