Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015

Λαφαζάνης: Δεν θα υπογράψουμε νέο Μνημόνιο. Υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι…

Σταθερός στις απόψεις του ότι δεν πρόκειται η κυβέρνηση να υπογράψει νέο Μνημόνιο εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας σε ενεργειακό....φόρουμ.
«Δεν θα υποταχτεί ο ελληνικός λαός. Έχουμε και άλλες επιλογές που είναι δύσβατες. Δεν θα υπογράψουμε Μνημόνιο. Δεν θα υπογράψουμε τη θανατική καταδίκη του ελληνικού λαού. Ο λαός στο δημοψήφισμα είπε όχι σε αυτές τις πολιτικές», τόνισε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ