Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ" - ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ!!!!!!

To αποτέλεσμα του πρόσφατου δημοψηφίσματος ήταν ένα ηχηρό ΟΧΙ και μάλιστα με το συντριπτικό ποσοστό του 62% υπέρ του, το οποίο  λαμβάνοντας υπόψη την απίστευτη προπαγάνδα και κλίμα φόβου από όλα τα...
μεγάλα ΜΜΕ εντός αλλά και εκτός συνόρων, φαντάζει ως μία από τις μεγαλύτερες μάχες που κέρδισε αυτός ο λαός!!!!
Φυσικά οι ερμηνείες που δόθηκαν,σχετικά με το σήμαινε αυτό το ΟΧΙ,ήταν διαφορετικές πριν την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος,αλλά και κατόπιν αυτού.
Πέραν οποιασδήποτε ερμηνείας όμως και αδιαμφισβήτητα το ΟΧΙ αυτό σήμαινε και σημαίνει ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ!!!!!!
Και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ούτε και από τους φανατικότερους υποστηρικτές του ΝΑΙ.
Το Σωματείο "Δικαίωμα στη Ζωή", στήριξε και θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να το κάνει,την υπεράσπιση αυτής της μίας και μοναδικής αληθινής ερμηνείας,την οποία η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,διαστρέβλωσε και την μετέφρασε ως ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ!!!!!
Η παράκαμψη της ετυμηγορίας του Ελληνικού λαού,και η μετάλλαξη αυτής σε 3ο μνημόνιο (και μάλιστα απο "πρώτη φορά αριστερά" κυβέρνηση),αποτελεί για εμάς συνταγματική εκτροπή που φθάνει στα όρια του πραξικοπήματος!!!!
Η ετυμηγορία του Ελληνικού λαού είναι ανώτερη και πάνω απο κάθε υπογραφή ενός πρωθυπουργού,που υπέκυψε στις πιέσεις των τοκογλύφων δανειστών μας,επιχειρώντας να βάλει την ταφόπλακα στο λάκκο που άνοιξαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις,ακολουθώντας τις ίδιες μνημονιακές πολιτικές σκληρής λιτότητας.
Πέραν αυτών, όλα τα κοινωνικά αγαθά τα οποία υπερασπιζόμαστε με σθένος τα τελευταία 3 χρόνια, εφόσον το μνημόνιο και κάθε εφαρμοστικός νόμος που θα το συνοδεύει, ψηφισθούν απο την βουλή και γίνουν πράξη, οι μέρες που ζήσαμε την τελευταία εξαετία θα μοιάζουν σαν "όαση" μπρός στην επερχόμενη έρημο!!!!
Με βάση όλα τα πιο πάνω, το Σωματείο "Δικαίωμα στη Ζωή", βρίσκεται ήδη στην διαδικασία ανάληψης συγκεκριμένων δράσεων,σαν συλλογικότητα,αλλά κυρίως και μέσω της Επιτροπής Αγρινίου Υπέρ του ΟΧΙ,την οποία στηρίξαμε και μέσω της οποίας καλούμε και κάθε άλλη συλλογικότητα ή πολίτη της περιοχής,να συμμετέχει στις εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα, στηρίζοντας το ΟΧΙ της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού μέχρι τέλους!!!!!
Για εμάς πέραν των διαφορετικών  πολιτικών απόψεων και χώρων που ανήκουμε όλοι μας,προέχει να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι αυτή τη στιγμή την επερχόμενη λαίλαπα, βγαίνοντας σε δρόμους και πλατείες απαιτώντας να εφαρμοστεί το αυτονόητο……..η ετυμηγορία της πλειοψηφίας, το μεγάλο μας και ηχηρό ΟΧΙ της 12ης Ιουλίου, που φώτισε με διαφορετικό χρώμα την μεγάλη εκείνη νύχτα,ενός σκλαβωμένου λαού που απαιτεί εδώ και τώρα την ελευθερία του!!!!!!!

1 σχόλιο :

  1. Ευτυχως που εχουμε !
    Συνετο και υπευθυνο πρωθυπουργο !
    Κι'η Ελλαδα ! δεν ταξιδεψε ...
    Στο αγνωστο και ενδεχομενως προς το κενο ...
    Σπυρος Ν. Γιαννελης
    Αρχοντοχωρι
    Ξηρομερου !
    Αιτωλ/νιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ