Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Αυτοκίνητο με τρεις γυναίκες έπεσε στη θάλασσα στον κόμβο Αμφιλοχίας

Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις γυναίκες έπεσε στη θάλασσα στις 5:45 σήμερα το πρωί στον κόμβο της Αμφιλοχίας. Η οδηγός του λευκού C3 που κινούνταν στην Α. Στράτου με κατεύθυνση προς τον κόμβο, έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε στη θάλασσα. 
Το όχημα με την πτώση στο νερό άρχισε να βουλιάζει και οι τρεις γυναίκες βρέθηκαν στο πίσω κάθισμα αδυνατώντας να βουτήξουν στη θάλασσα λόγω και του πανικού που..... προκλήθηκε. 
Στο σημείο βρισκόταν εκείνη την ώρα αλιέας ο οποίο βούτηξε και μετέφερε τις τρεις γυναίκες σε ασφαλή μέρος. Αυτή την ώρα γερανός με τη βοήθεια δύτη και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέλαβαν την ανέλκυση του οχήματος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ