Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Θ. Κώτσιας - Βουλευτής Ευρυτανίας: "Δεν θα ψηφίσω το τρίτο μνημόνιο"

"Είμαι στην διάθεση του κόμματος"...
Την κατηγορηματική του αντίθεση με την ψήφιση του τρίτου μνημονίου εκφράζει ο Βουλευτής Ευρυτανίας του ΣΥΡΙΖΑ Θωμάς Κώτσιας μιλώντας στο Prasi@online.
O κ. Κώτσιας ξεκαθαρίζει ότι θα ψηφίσει ΟΧΙ στη Βουλή, κάνοντας λόγο ότι δεν εκλέχτηκε απο τον Ευρυτανικό λαό για να ψηφίζει μνημόνια . Χαρακτηριστικά τόνισε:
"Είναι ειλημμένη απόφαση. Η συμφωνία είναι ένα σκληρό τρίτο μνημόνιο που δεν πρόκειται να το ψηφίσω. Είναι κόντρα σε αυτά που υπηρέτησα και υπηρετώ τόσα χρόνια, κόντρα στην συνείδηση μου,αντίθετα στην εντολή που πήρα από τους Ευρυτάνες".
Και πρόσθεσε στη συνέχεια: "Είχα ψηφίσει «ναι» στην εξουσιοδότηση,και ήμουν ανάμεσα στους βουλευτές που δήλωσαν, μετά την ψηφοφορία, ότι αν έλθουν μέτρα λιτότητας, δεν θα τα ψηφίσω".
Ερωτώμενος για το αν θα παραιτηθεί από βουλευτής, απάντησε λέγοντας:
«Γιατί να παραιτηθώ;Δεν παραβιάζω κάτι για να παραιτηθώ. Αντίθετα με όσα λέγονται, και στην πολιτική επιτροπή του κόμματος αλλά και τα όσα τόνισε ο Πρωθυπουργός χθές δεν υπάρχει καν αυτό το δίλημμα. Στεκόμαστε δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα.Εν τούτοις είμαι στην διάθεση του κόμματος"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ