Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Παρέμβαση του Συμπαραστάτη του Δημότη για το 2ο Νηπιαγωγείο Παναιτωλίου

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη, Δήμου Αγρινίου, κατόπιν της από 15-6-2015 διαμεσολάβησής του προς τη Δνση Παιδείας - Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου ύστερα απο σχετική καταγγελία δημότη του Δήμου Αγρινίου που αναφερόταν στην ακαταλληλότητα του κτιρίου που στεγάζεται το 2ο Νηπιαγωγείο Παναιτωλίου παρότι κατασκευάστηκε νέο κτίριο στο Παναιτώλιο για τη στέγασή του και δεν έγιναν ενέργειες για τη μεταφορά του παραπάνω Νηπιαγωγείου, έλαβε σχετική απάντηση...
με αριθ. Πρωτ. 45288/10-7-2015 από τη Δνση Παιδείας του Δήμου Αγρινίου και σύμφωνα με αυτή το νέο κτίριο που κατασκευάστηκε στο Παναιτώλιο προκειμένου να στεγάσει το 2ο και 3ο Νηπιαγωγεία θα λειτουργήσει με τη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2015-2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ