Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 9.15μμ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η Ερασιτεχνική Ομάδα Κουκλοθεάτρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου θα παρουσιάσει στους μικρούς και μεγάλους φίλους του το έργο:
"Ο μικρός Ορέστης έχει ορέξεις και πόνο στην κοιλιά"
από το ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Χριστοδούλου
Τετάρτη 15 Ιούλη 2015
9:15μμ  στο στέκι πολιτισμού του Ε.Κ.Α. 
(Εργατικού Κέντρου Αγρινίου)

Στα πλαίσια της αλληλεγγύης καλούμε σε προαιρετική συλλογή τροφίμων
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μια ιστορία με πολύ χιούμορ κι ένα...
καλό μάθημα σωστής διατροφής

Όταν ο μικρός και λαίμαργος Ορέστης έφαγε και τη χαλασμένη φέτα τουψυγείου, τον έπιασε πόνος στη κοιλιά και δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση. Όλοι αναζητούσαν τον υπεύθυνο αυτού του στομαχόπονου και στο ψυγείο ξεκίνησε η δίκη του αιώνα, για να βρεθεί ο ένοχος! Ποιος όμως έφταιγε τελικά; Η φέτα που χάλασε; O Ορέστης που την έφαγε, ή η μητέρα του που την αγόρασε; Μέσα από αυτή τη διασκεδαστική ιστορία στομαχικής διαταραχής, γονείς και παιδιά παίρνουν ένα καλό μάθημα σωστής διατροφής από τα ίδια τα τρόφιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ