Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015

«ΝΑΙ» ψηφίζει σήμερα ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μπαξεβανάκης

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του ΗΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Iliaoikonomia.gr), "ΝΑΙ" ψηφίζει σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μπαξεβανάκης υπέρ του δεύτερου νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα, που περιλαμβάνει διατάξεις για τον του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, τους πλειστηριασμούς και την ανακεφαλαιοποίηση-εξυγίανση των...
τραπεζών.

Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει ενσωματώνει και την κοινοτική οδηγία που προστατεύει τις καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ. Ωστόσο, δεν περιλαμβάνει τις διατάξεις για τις πρόωρες συντάξεις και την φορολογία των αγροτών, μετα από τις έντονες αντιδράσεις αγροτών και αντιπολίτευσης.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Μπαξεβανάκης είχε ψηφίσει «ΠΑΡΩΝ» στο πρώτο Νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ