Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Οψιμο και υποκριτικό ενδιαφέρον του Κώστα Καραγκούνη για την υγεία των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας

Ποιους δουλεύεις ρε Κωστάκη,πέρα από τους ομοϊδεάτες σου;
- Επίσχεση εργασίας από τους ειδικευόμενους γιατρούς του Νοσοκομείου Αγρινίου
- Έτοιμοι για κινητοποιήσεις και οι ειδικευμένοι γιατροί.
Δεν φτάνει που ένα ολοκαίνουργιο Νοσοκομείο,όπως αυτό του Αγρινίου, βρίσκεται σε πλήρη εξαθλίωση αφού βασικές κλινικές του όπως η καρδιολογική, η ΜΕΘ και η Μονάδα τεχνητού νεφρού (ενδεικτικά τις αναφέρουμε, τα προβλήματα είναι αμέτρητα!), είτε είναι κλειστές είτε υπολειτουργούν  τώρα γίνεται και αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης από τον εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ. και βουλευτή  του νομού Αιτωλοακαρνανίας Κώστα Καραγκούνη.
Ξαφνικά, με αφορμή την επίσχεση εργασίας των ειδικευόμενων γιατρών,
τον έπιασε το ενδιαφέρον  τον βουλευτή (που η οικογένειά του έχει ιατρικό κέντρο στο Αγρίνιο) για την υγεία του λαού της Αιτωλοακαρνανίας!!!
Κατέβηκε απ' τον Αρη ο πολιτικάντης έχοντας την εντύπωση πως όλα λειτουργούσαν ρολόι στον τομέα της Υγείας στη χώρα κι έπεσε από τα σύννεφα που είναι απλήρωτοι οι ειδικευόμενοι. Λες κι είναι οι μόνοι!

Ποιους δουλεύεις ρε Κωστάκη,πέρα από τους ομοϊδεάτες σου;

Η μισή Ελλάδα εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται σε επίσχεση εργασίας κι αν δεν το ξέρεις μάθε το ότι στις περισσότερες δομές Ψυχικής Υγείας οι άνθρωποι εργάζονται απλήρωτοι για μήνες.

Δεν σε είδαμε ως εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης να κάνεις καμία ερώτηση,απλά τα ψηφαλάκια σου είναι στην περιοχή του Αγρινίου και του Ξηρομέρου κι είπες να κάνεις το κομμάτι σου!Μαγκιά σου αν υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που σας εμπιστεύονται μετά από τις ταφόπλακες που βάλατε ως κυβέρνηση στην Υγεία,την Παιδεία,το Ασφαλιστικό,τα Εργασιακά... και στη χώρα γενικότερα.

Προς Θεού οι εργαζόμενοι έχουν απόλυτο δίκιο και μεις δεν γινόμαστε συνήγοροι ούτε του Κουρουμπλή, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έχει και η υποκρισία τα όριά της.
Η Ερώτηση του Κ.Καραγκούνη προς τον Π.Κουρουμπλή για την επίσχεση εργασίας στο νοσοκομείο Αγρινίου
Έκρυθμη είναι η κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Αγρινίου , ύστερα από την απόφαση των ειδικευόμενων ιατρών να προχωρήσουν από σήμερα, 8/5/2015, σε επίσχεση εργασίας, λόγω του γεγονότος ότι δεν έχουν πληρωθεί καθόλου για τις εφημερίες του έτους 2015. Την ίδια πρόθεση εκδήλωσαν και οι γιατροί με ειδικότητα για το αμέσως επόμενο διάστημα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία κάλυψη των ασθενών στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών -και όχι μόνο.

Δεδομένης της σημασίας της εύρυθμης λειτουργίας του Νοσοκομείου Αγρινίου, όχι μόνο για την πόλη του Αγρινίου αλλά και για την ευρύτερη περιοχή,

Ο κ. υπουργός ερωτάται:

Σε ποιες ενέργειες σκοπεύει το Υπουργείο να προβεί άμεσα, και συγκεκριμένα πότε πρόκειται να πληρωθούν οι οφειλόμενες προς τους γιατρούς εφημερίες, προκειμένου να δοθεί λύση στο ως άνω ζήτημα που έχει προκύψει, και που θέτει σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας;

Ο ερωτών Βουλευτής

Κωνσταντίνος Καραγκούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ