Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΚΕ,ΚΝΕ,ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ & Δ.Σ.Ε.
- ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ -
70 ΧΡΟΝΙΑ απο την: ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
 Τιμούμε τον αντιφασιστικό αγώνα των λαών, εμπνεόμαστε και διδασκόμαστε. Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη ορμή και γνώση.
Έχουμε εμπιστοσύνη στις θέσεις μας που επιβεβαιώνονται...
από τις εξελίξεις, έχουμε εμπιστοσύνη στην εργατική τάξη.
Το ΚΚΕ βαδίζει στις αναμετρήσεις που είναι μπροστά μας πιο έμπειρο και πιο εξοπλισμένο. Πορευόμαστε με έναν και μόνο σκοπό: Να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών, να οικοδομήσουμε τη μεγάλη λαϊκή αντικαπιταλιστική συμμαχία που θα αντιπαλέψει την αντιλαϊκή πολιτική και θα βάλει τέλος στη βαρβαρότητα του καπιταλισμού, στους πολέμους, στις κρίσεις, στην εκμετάλλευση, στη φτώχεια, στην ανεργία, στην καταπίεση.
Για να δικαιωθούν οι αγώνες και οι θυσίες των παλιότερων γενιών, για να ανοίξει ο δρόμος και να εκπληρωθούν τα όνειρα και οι σύγχρονες ανάγκες του λαού και των νέων με την εργατική - λαϊκή νίκη, το σοσιαλισμό - κομμουνισμό!
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 Μάη, στο χώρο του Μνημείου των 120 εκτελεσμένων στην Αγία τριάδα.
·       Προσέλευση 10:00 π.μ.
·       Απαγγελία ποιήματος
·       Χαιρετισμός από την Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης & Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας
·       Προσκλητήριο νεκρών
·       Κατάθεση στεφάνων
ΤΡΙΤΗ 12 Μάη ώρα 20:00, στην Κεντρική πλατεία του Αγρινίου, κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ.
·       Έκθεση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και σπάνια ντοκουμέντα από των ηρωικό αντιφασιστικό αγώνα του λαού μας και του διεθνούς κινήματος!
·       Απαγγελία ποιήματος
·       Ομιλία από την Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου μέλους του Γραφείου της Τ.Ε. Αιτ/νίας του ΚΚΕ.
·       Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο στην Κ. Πλατεία όπου οι Γερμανοί μαζί με τους ντόπιους συνεργάτες τους, κρέμασαν δύο ΕΑΜίτες και έναν ΕΠΟΝίτη, 3 από τους συνολικά 120 που εκτέλεσαν.
Θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης που θα καταλήξει στην πλατεία της Μαρίας Δημάδη, όπου και θα γίνει κατάθεση στο αντιφασιστικό μνημείο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ