Σάββατο, 9 Μαΐου 2015

ΑΧΑΙΑΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Αποχαιρετούμε το συναγωνιστή μας Νίκο Τζένο


Αιωνία η μνήμη του συναγωνιστή μας Νίκου Τζένου
Οι Οικολόγοι Πράσινοι Δυτικής Ελλάδας και η Οικολογική Δυτική Ελλάδα αποχαιρετούμε με βαθιά θλίψη τον ΝΙΚΟ ΤΖΕΝΟ, το συμπολίτη, το νομικό, τον συναγωνιστή, τον άνθρωπο, το φίλο.
Ο θάνατός του ήλθε από ένα παράξενο παιχνίδι της τύχης την Ημέρα της Ευρώπης, η ενοποίηση της οποίας σε ομοσπονδιακή αλλά και βιώσιμη οικονομικά, κοινωνικά και οικολογικά προοπτική, υπήρξε μια από τις θεμελιώδεις ιδέες που υπηρέτησε σταθερά, με ανιδιοτέλεια
και παρρησία.
Ενεργός πολίτης, εραστής  του ορθού και κριτικού λόγου, αμετακίνητος υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πολέμιος της βίας από όπου και αν προερχόταν, όποια δικαιολόγηση και αν επικαλούνταν, βαθιά προσηλωμένος στις δημοκρατικές και οικολογικές αρχές αφήνει πίσω του σημαντικό πνευματικό και πολιτικό έργο.
Υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση από διακριτές για τον τόπο του, τα Καλάβρυτα  και την Αχαΐα θέσεις αλλά και δεν δίστασε να μπει στη δεύτερη γραμμή στηρίζοντας ιδέες και όχι πρόσωπα.
Συνεισέφερε ουσιαστικά στο οικολογικό κίνημα τόσο με  την μαχητική του αρθρογραφία, τη συμμετοχή του σε πανελλαδικά όργανα του χώρου της πολιτικής Οικολογίας , όσο και την πάντα διακεκριμένη και πολύτιμη υποψηφιότητά του σε βουλευτικές και ευρωπαϊκές εκλογές,
Αιωνία σου η  μνήμη αγαπημένε μας φίλε, οι ιδέες που υπηρέτησες δεν θα μείνουν χωρίς υπερασπιστές.
Η Περιφερειακή Γραμματεία Δ. Ελλάδας  των Οικολόγων Πράσινων
Η περιφερειακή παράταξη ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

-----------------
Στη μεγάλη φωτογραφία ο Νίκος Τζένος με τους συνυποψηφίους του στις εκλογές του 12 (δεύτερος από αριστερά)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ