Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

Π. Κουρουμπλής: Δέχομαι πιέσεις να συγκαλύψω σκάνδαλο 200 εκατομμυρίων!

«Δέχομαι πιέσεις να σταματήσω διαχειριστικό έλεγχο σε οργανισμό που έχει πάρει 200 εκατομμύρια ευρώ δάνεια για να κάνουν επικοινωνία στα ΜΜΕ οι κατά καιρούς πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων και άλλοι μεγαλόσχημοι από το χώρο της υγείας. Θα δοθούν όλα τα αποτελέσματα στην δημοσιότητα.
Γίνεται έλεγχος για τον περίφημο Υγειονομικό χάρτη για τον οποίο κατασπαταλήθηκαν 6 εκατομμύρια ευρώ χωρίς αποτέλεσμα. Στο μεταξύ... έδωσα εντολή για Διοικητικό, διαχειριστικό – οικονομικό έλεγχο σε πέντε φορείς ακόμη: τα Νοσοκομεία «Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμινγκ», το Ελληνικό Ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ από το 2012 έως σήμερα και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων. Επίσης, θα γίνει έλεγχος για τον Υγειονομικό Χάρτη, το Σύστημα Παραγωγής Δεικτών Υγειονομικού Χάρτη και όλα τα έργα για την Ψυχική Υγεία που πραγματοποιήθηκαν υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας από το 2005 έως σήμερα. Δεν θα υποκύψω σε κανενός είδους συμφέροντα…»

Kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ