Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015

ΚΑΤΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ...

Βγήκαν (από το καφενείο όπου έπαιζαν τάβλι) κάτι γελοίοι συνταξιούχοι γαλονάδες και είπαν να ψηφίσουμε "ΝΑΙ". 

Είπαν μεταξύ άλλων:
 
Η έξοδός μας από την Ευρώπη και το Ευρώ θα κάνει τη χώρα μας πιο αδύναμη. Θα χάσουμε συμμάχους που έχουν σταθεί στο πλάι μας. Θα χάσουμε τη δύναμη που μας χαρίζουν ενώσεις και ομάδες χωρών στις οποίες ανήκουμε ιστορικά και πολιτιστικά.
Σημαντικός παράγοντας ισχύος μιας χώρας είναι οι σύμμαχοί της, είναι εκείνοι που θα προστρέξουν όταν αντιμετωπίσει τον ύψιστο κίνδυνο. Δίχως συμμάχους, η δύναμή μας μικραίνει, η θέση της χώρας μας απαξιώνεται και οι συνέπειες θα είναι τρομακτικές. 
Με την επιλογή της απομόνωσης θέτουμε σε κίνδυνο την Πατρίδα και το Μέλλον της. Παίρνουμε ένα ρίσκο με οδυνηρές επιπτώσεις. Ένα ρίσκο που μπορεί να έχει τεράστιο κόστος για τη Χώρα, τη Δημοκρατία, την Ελευθερία και την Εθνική Κυριαρχία.
Ανησυχούν για την Εθνική Κυριαρχία ! 
Μα την εθνική κυριαρχία την απαρνήθηκαν όσοι υπέγραψαν τα μνημόνια ! Πού ήταν η Ε.Ε. και οι γαλονάδες τότε; 
Μέσα στην Ε.Ε. ήμασταν όταν γκριζάρισαν τα Ίμια . Πού ήταν η Ε.Ε. και οι γαλονάδες τότε ; 
Μέσα στην Ε.Ε. ήμασταν όταν το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής έγινε η πραγματική κυβέρνηση στην Θράκη . Πού ήταν η Ε.Ε. και οι γαλονάδες τότε ; 
Μέσα στην Ε.Ε. ήμασταν όταν στρατιές πεινασμένων εισέβαλαν στην χώρα . Πού ήταν η Ε.Ε. και οι γαλονάδες τότε ; 
Μέσα στην Ε.Ε. ήμασταν όταν παραλαμβάναμε υποβρύχια που γέρνουν . Πού ήταν η Ε.Ε. και οι γαλονάδες τότε; 

Ανησυχούν για την Δημοκρατία και την Ελευθερία ! 
Μέσα στην Ε.Ε. ήμασταν όταν θριάμβευε η οικογενειοκρατία και η διαφθορά . Πού ήταν η Ε.Ε. και οι γαλονάδες τότε; 
Ανησυχούν μην χάσουμε συμμάχους ! 
Όταν πέρναμε ασύστολα τα δάνεια πού ήταν η "στοργική μητέρα" (η Ε.Ε.) να μας συμβουλέψει; Να μας ανοίξει τα μάτια; Να μας βάλει έναν φραγμό;
Αυτοί είναι οι περίφημοι "σύμμαχοι"; 
Ανήκουμε πολιτιστικά στην Ευρώπη, μας λένε. Σε ποιά Ευρώπη; Στην Ευρώπη του Γκαίτε, του Γαλιλαίου, του Νεύτωνα, ναι, ανήκουμε. Στην Ευρώπη του Σόϊμπλε όμως και των τραπεζών, όχι, δεν ανήκουμε! 
Το γνωρίζαμε ήδη με ποιό τρόπο ένας αξιωματικός φθάνει στα ανώτατα κλιμάκια. Με τί γονυκλισίες και σε ποιούς. Οι γελοίοι συνταξιούχοι γαλονάδες απλώς μας το απέδειξαν για άλλη μια φορά.
Pythagoras Pythagoridis

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ