Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015

βίβλος προδοσίας…

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πρόδωσε τον Γεώργιο Παπαπανδρέου. Ο Σαμαράς πρόδωσε τον Μητσοτάκη. Ο Σημίτης παγίδευσε τον ελληνικό λαό με το Χρηματιστήριο, με αποτέλεσμα να χάσει τα χρήματά του. Η πρωθυπουργική θητεία του Κώστα Καραμανλή (του μικρού) ήταν μια περίοδος αλλεπάλληλων σκανδάλων. Ο Γιωργάκης, κατά την ταπεινή μου γνώμη διέπραξε στα νεότερα χρόνια τη... μεγαλύτερη προδοσία σε βάρος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού. Και αυτόν-όπως κάποιοι αφήνουν να εννοηθεί -τον πρόδωσε το πρωτοπαλίκαρό, του ο Βενιζέλος. Ο Οποίος, όπως λέγεται, είναι ο αρχιτέκτονας του 86 άρθρου του Συντάγματος, που προβλέπει την ασυλία των κλεφτών και απατεώνων πολιτικών
Πέραν αυτών, κι όλοι οι άλλοι ευρωλιγούρηδες του ΠΑΣΟΚ και της ΝεουΔούλης του Μαμωνά, σε συνεργασία με τους ευρωσυμμορίτες των Βρυξελλών έστησαν σε βάρος μας την παγίδα του επονείδιστου χρέους. Στο όνομα του οποίου συμφώνησαν την άνευ όρων παραίτηση απ’ την εθνική μας κυριαρχία. Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η καταστροφή της πατρίδα μας και η γενοκτονία του λαού μας. Με παράλληλο σκοπό να κερδοσκοπήσουν σε βάρος μας οι τράπεζες (γερμανικές, γαλλικές και άλλες ευρωπαϊκές και ελληνικές ) και οι τοκογλύφοι.
Και έρχονται τώρα όλοι αυτοί οι πρωταθλητές της απάτης και των πολυποίκιλων σκανδάλων, που έγραψαν τη μαύρη βίβλο της έσχατης προδοσίας της νεότερης Ελλάδας να μας υποδείξουν να υπερψηφίσουμε την κατοχή της Ελλάδας και της γενοκτονίας των Ελλήνων εκ μέρους των τραπεζιτών τοκογλύφων και των Γερμανών νεοναζί. Προκειμένου να οδηγήσουν την πατρίδα μας σε παντοτινή σκλαβιά κι εμάς και τις επόμενες γενιές σε αργό και επώδυνο θάνατο. Και μας ζητούν ύστερα απ’ όλα αυτά να τους εμπιστευτούμε.
Κι εμείς αναρωτιόμαστε τι πρέπει να κάμουμε!!!
Και η απάντηση είναι απλή: Αν τους εμπιστευτούμε και ακολουθήσουμε τις υποδείξεις τους θα σημαίνει ένα από τα δυο: Ή ότι είμαστε κι εμείς συμμέτοχοι και συνένοχοι στην εσχάτη προδοσία σε βάρος της πατρίδας και του μέλλοντος του λαού μας ή ότι είμαστε αθεράπευτα ηλίθιοι.
Τέτοιες ιστορικές ντροπές τις αντέχει η συνείδησή μας;

παπα-Ηλίας
e mail: papailias6391@gmail.com

παπα-Ηλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ