Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ - ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Μεσολόγγι, 2 Ιουλίου 2015

Διχαστικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 1-7-2015 έλαβαν χώρα τα παρακάτω:
α) Ο εκπρόσωπος της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ» κατέθεσε ψήφισμα για τη «λαθρομετανάστευση» στο οποίο μεταξύ άλλων υβρίζονται οι πάντες όσοι διαμένουν στη χώρα και καταγγέλλονται ως προδότες οι Έλληνες πολιτικοί που συνέργησαν στην ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου. Ο κύριος Καραπάνος και...
η Δημοτική του ομάδα υιοθέτησε χωρίς περίσκεψη το ψήφισμα – κατόπιν συνεννόησης φυσικά – και αυτό ψηφίστηκε από τη δημοτική πλειοψηφία. Φωτεινή εξαίρεση οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιαννόπουλος και Διαμαντόπουλος που αρνήθηκαν την ψήφιση και ο κ. Αγαθάγγελος ΚότσαλοςΠρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και η κυρία Βίκυ Κώτση που είχαν αποχωρήσει (οι δύο τελευταίοι) στο συγκεκριμένο θέμα για να μην δώσουν θετική ψήφο. Μάλιστα η κυρία Κώτση κατέθεσε ένσταση για την καταμέτρηση της ψήφου της. Από την πλευρά της αντιπολίτευσης καταψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παπαδόπουλος, Κοκοτός, Μαργαρίτης, Τέγας. Παρόν ψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασιλείου, Γυφτογιάννης, Δαουτίδης και Αντωνίου. Η παράταξη του κ. Κατσούλη απουσίαζε από τη συνεδρίαση. Αυτά για την ιστορία. Καλούμε τώρα τον κ. Καραπάνο να δώσει στη δημοσιότητα το κατάπτυστο αυτό ψήφισμα και να το στείλει “πεσκέσι” στους ομοϊδεάτες του Βουλευτές κ.κ. Σαλμά και Καραγκούνη, διαφορετικά, καλό είναι να το ζητήσουν οι εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου που χαρακτηρίζονται ως «προδότες»! και στη συνέχεια να τους ζητήσει υποστήριξη για τα προβλήματα του Δήμου…

β) Συνεχίζοντας την ίδια διχαστική πολιτική, ο κ. Καραπάνος κατέθεσε το ψήφισμα της ΚΕΔΕ για «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα της προσεχούς Κυριακής, το οποίο και εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία. Αν αυτό δεν αποτελεί ωμή παρέμβαση διχασμού του Δημοτικού Συμβουλίου προς την τοπική κοινωνία, τι αποτελεί άραγε; «Κυριακή κοντή γιορτή» όμως, που λέει και ο λαός μας.

Και βέβαια η υπόθεση της μη καταλληλότητας του νερού του Αιτωλικού με βάση τα επίσημα στοιχεία που και η σημερινή απάντηση του Προέδρου της ΔΕΥΑΜ προς την παράταξή μας επιβεβαιώνει επί της ουσίας όλα όσα έχουμε ανακοινώσει, σε συνδυασμό με την ακαταλληλότητα του νερού σε Γουριά και Πεντάλοφο καθώς και τη φωτιά στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΜ στο Ευηνοχώρι, καταδεικνύουν τουλάχιστον την ανεύθυνη και παιδαριώδη αντιμετώπιση των προβλημάτων στο συγκεκριμένο τομέα. 

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ