Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

Κατέβασαν τα τρακτέρ στους δρόμους στα Γιάννενα (video)

Κινητοποίηση από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους σήμερα στα Γιάννενα. 

Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό - συνταξιοδοτικό, αλλά και θέματα που απασχολούν τους κλάδους τους. Χαιρετισμό στην προσυγκέντρωση έδωσε ο...
Παναγιώτης Λαφαζάνης. Η πορεία ξεκίνησε μπροστά από την γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ και κατευθύνθηκε...
στο κέντρο των Ιωαννίνων, στο κτήριο της Περιφέρειας Ηπείρου.
Κινητοποίηση από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους σήμερα στα Γιάννενα. Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό - συνταξιοδοτικό, αλλά και θέματα που απασχολούν τους κλάδους τους.
Χαιρετισμό στην προσυγκέντρωση έδωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Η πορεία ξεκίνησε μπροστά από την γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ και κατευθύνθηκε στο κέντρο των Ιωαννίνων, στο κτήριο της Περιφέρειας Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ