Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

O ΣΟΪΜΠΛΕ ΖΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

Με πρόσχημα τους μετανάστες Απαιτούν στρατιωτικές δυνάμεις να αναλάβουν κατασταλτικά καθήκοντα
Το 2013 είχε αποκαλυφθεί η πραγματοποίηση 10ημερης άσκησης Καταστολής Πλήθους από το γερμανικό στρατό σε άλλη χώρα που πραγματοποιούνταν μεγάλες κινητοποιήσεις! 
Καθημερινά αποκαλύπτεται η βούληση του ευρωπαϊκού αστικού κατεστημένου όχι μόνο να οξύνει με κάθε μέσο τον πόλεμο κατά των μεταναστών, αλλά και να...
δέσει με σιδερένια δεσμά το σύνολο του ευρωπαϊκού προλεταριάτου, προχωρώντας ταυτόχρονα σε νέες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.

Τα πιο πρόσφατα επεισόδια αυτής της διαδικασίας είναι αφενός η παρουσία ευρωπαϊκούν στόλου στα χωρικά ύδατα της Λιβύης, αφετέρου η ανάπτυξη της ευρωπαϊκής ακτοφυλακής και η ραγδαία ανάπτυξη της κατασταλτικής δράσης της FRONTEX, με θύματα όχι μόνο τους μετανάστες αλλά και τους αλληλέγγυους εθελοντές, που έχοντας έρθει από κάθε γωνιά της γης δίνουν τη δική τους μάχη καθημερινά για να σώσουν ζωές.
Χαρακτηριστικά τα όσα καταγράφει το ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών» για τους τρεις Ισπανούς διασώστες εθελοντές, που στην πατρίδα τους εργάζονται ως πυροσβέστες και στην άδειά τους έφτασαν στη Λέσβο, για να συλληφθούν μαζί με άλλους δύο Δανούς, την ώρα που προσπαθούσαν να διασώσουν πρόσφυγες. Για το Λιμενικό Σώμα, όμως, που τα τελευταία 24ωρα μαζί με τις τοπικές Αρχές και τη Frontex επιχειρεί ελέγχους και προχωρά σε εξακρίβωση στοιχείων, οι πέντε συλληφθέντες βρέθηκαν να ρυμουλκούν βάρκα με πρόσφυγες στην οριογραμμή μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Στους πέντε συλληφθέντες απαγγέλθηκαν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για διευκόλυνση παράνομης εισόδου στη χώρα προσφύγων και οπλοκατοχή, καθώς στη στολή τους βρέθηκε μαχαίρι-εξάρτημα που προορίζεται για την κοπή σχοινιών. Το Σάββατο αναμένεται να απολογηθούν. «Αρνούνται κάθε ανάμιξη σε υπόθεση διακίνησης. Ήρθαν στη Λέσβο για να σώσουν ζωές, όχι για trafficking. Είναι κρατικοί υπάλληλοι της Ισπανίας, ο ένας εκ των οποίων με τη θέση του αρχιπυροσβέστη, που στην άδειά τους επέλεξαν να έρθουν ως εθελοντές στη Λέσβο,» δήλωσε στην «Εφ.Συν.» ο συνήγορος υπεράσπισης των τριών Ισπανών πυροσβεστών, Χάρης Πέτσικος.

Παράλληλα, τόσο η γερμανική ακροδεξιά, όσο και το επίσημο γερμανικό κράτος επιχειρούν να οξύνουν ακόμη περισσότερο την καταστολή και να εντάξουν οργανικά τις Στρατιωτικές Δυνάμεις. Όπως καταγράφει κείμενο του http://eidhshnews.blogspot.gr, η αφορμή είναι τα όσα σημειώθηκαν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

Διαβάζουμε λοιπόν: «Μετά τις επιθέσεις στις γυναίκες στην Κολωνία και σε μια σειρά από άλλες γερμανικές πόλεις, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έχει ζητήσει να εξεταστεί η ανάπτυξη των Bundeswehr δυνάμεων στο εσωτερικό της χώρας. «Θα πρέπει να ασχοληθεί κάποιος με το ερώτημα γιατί σχεδόν όλες οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχουν σαφείς νομικές διατάξεις που τους επιτρέπουν να χρησιμοποιήσουν τις ένοπλες δυνάμεις τους για να στηρίξουν την αστυνομία – και εμείς δεν το κάνουμε», είπε ο Σόιμπλε σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung. Κατά την άποψή του, η Γερμανία πρέπει να ενισχύσει τις δυνάμεις ασφαλείας της, καθώς και να δημιουργήσει νομικές βάσεις για την αστυνομία και τις υπηρεσίες πληροφοριών καθώς ο πληθυσμός βιώνει νέες καταστάσεις και θα πρέπει να υπάρχει υπευθυνότητα ως αναφορά την εγγύηση της ασφάλειας. Ως εκ τούτου, απηύθυνε έκκληση για τη δημιουργία μιας νομικής βάσης που θα επιτρέπει την ανάπτυξη των στρατιωτικών δυνάμεων στο εσωτερικό της χώρας. Αυτό μπορεί να απαιτήσει τις αλλαγές στο σύνταγμα της χώρας, το οποίο προβλέπει την ανάπτυξη των στρατιωτικών δυνάμεων μόνο κατά τη διάρκεια φυσικών καταστροφών. Στην συνέχεια ο ίδιος ο κ. Σόιμπλε δηλώνει ότι όταν έχουν εξαντληθεί οι αστυνομικές δυνάμεις στα ομόσπονδα κρατίδια της Γερμανίας σε αυτή την περίπτωση οποιαδήποτε χώρα αν έκρινε απαραίτητο θα χρησιμοποιούσε στρατιώτες¨ συμπλήρωσε» 18:57 01/16/2016http://sputniknews.com/

Θυμίζουμε ότι το 2013 αποκαλύφθηκε ότι ο γερμανικός στρατός πραγματοποίησε 10ημερη άσκηση με σενάριο καταστολής πλήθους. Όχι στη Γερμανία αλλά σε άλλη χώρα! Το σενάριο προέβλεπε εισβολή σε άλλη χώρα για να επιβληθεί «ο Νόμος και η Τάξη» , που είχαν διαταραχθεί από διαδηλώσεις και κοινωνικές αντιδράσεις που είχαν οδηγήσει σε βιαιότητες. Ακόμη χειρότερα το σενάριο προέβλεπε ότι ο γερμανικός στρατός θα έκανε αυτή την επέμβαση είτε λόγω αδυναμίας είτε λόγω άρνησης των εθνικών στρατιωτικών δυνάμεων να αντιμετωπίσουν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης! Σύμφωνα με πληροφορίες, στην άσκηση έλαβαν μέρος 3500 μέλη του γερμανικού στρατού με 700 οχήματα και εναέρια μέσα. Η άσκηση έγινε σε περιοχή κοντά στο Αμβούργο. Σε ελεγχόμενη περιοχή στην οποία οι στρατιωτικές δυνάμεις θα μπορούσαν να εκπαιδευτούν σε επιχειρήσεις εντός και εκτός κατοικημένων περιοχών. Την άσκηση πρόκληση εντόπισε το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων ΕΔΩ. Τα όσα περιγράφονται ως σενάριο στο γερμανικό site είναι ανατριχιαστικά, αφού ο εχθρός είναι διαδηλωτές που αναφέρονται ως "αντάρτες" και η αντιμετώπισή τους δεν περιορίζεται στις ειδικές μονάδες καταστολής πλήθους. Μέχρι και τα Leopard (!!!) κατεβάζουν στους δρόμους.

Ουσιαστικά, το ευρωπαϊκό κατεστημένο, με κάθε ευκαιρία επιχειρεί να ενισχύσει το σύγχρονο κράτος διαρκούς έκτακτης ανάγκης που απαιτεί ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός και τις κατασταλτικές-πολεμικές του δυνάμεις, που υπηρετούν από κοινού τα δόγματα Άμυνας/Ασφάλειας, στοχοποιώντας τις ασύμμετρες απειλές, τον εσωτερικό εχθρό-αγωνιζόμενο λαό.

Εμείς απαιτούμε:

* Να τερματιστούν άμεσα οι διώξεις των αλληλέγγυων.

* Να φύγει η Frontex.

* Να πέσει ο φράχτης του Έβρου και να εξασφαλιστούν ασφαλή περάσματα για όλους και όλες.

* Να δημιουργηθούν ανοιχτές και αξιοπρεπείς δομές φιλοξενείας.

* Να δοθεί πολιτικό άσυλο σε όσους έχουν αίτημα.

* Να νομιμοποιηθούν οι μετανάστες και οι μετανάστριες.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ - Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΗΠΑ-Ε.Ε.-Ελληνική Ολιγαρχία

Απαιτούμε την άμεση έξοδο από ΝΑΤΟ-Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ