Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΤΡΑ: Την κοπάνησε νωρις ο Πετρόπουλος, Υφυπουργός κοινωνικής ασφάλισης

Ο Υφυπουργός κοινωνικής ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος βρέθηκε για λίγη ώρα στην Πάτρα αλλά τελικά... αναβλήθηκε η σημερινή εκδήλωση, που είχε προγραμματιστεί το απόγευμα από τον ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας, στον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών με ομιλητή τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης. 
Στο δελτίο τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας αναφέρεται... συγκεκριμένα: "Ο ΣΥΡΙΖΑ παλεύει και αγωνίζεται για τα δικαιώματα των πολιτών και προωθεί τον διάλογο με την κοινωνία και την ενημέρωσή της, με δημοκρατικούς και πλουραλιστικούς όρους, για όλα τα μεγάλα και μικρά ζητήματα που την αφορούν. Η σημερινή μας εκδήλωση στον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο με τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσο Πετρόπουλο είχε σκοπό τη συζήτηση – διαβούλευση με τους φορείς της πόλης μας και την ενημέρωση των συμπολιτών μας για τις διατάξεις και προβλέψεις του υπό συζήτηση σχεδίου κοινωνικής ασφάλισης που καθιερώνει κοινούς κανόνες για όλους τους πολίτες με βάση τα εισοδηματικά τους κριτήρια. 

ΣΥΡΙΖΑ: Το κλίμα πολέμου μόνο το διάλογο και τα αιτήματα των εργαζομένων δεν προωθεί 
Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων είναι καλοδεχούμενες και επιβεβλημένες. Το κλίμα όμως πολέμου που δημιουργήθηκε και η προαναγγελία αντισυγκέντρωσης μόνο το διάλογο και τα αιτήματα των εργαζομένων δεν προωθεί. Είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε να στηθεί σκηνικό έντασης από μη ελέγξιμα στοιχεία, που εκμεταλλευόμενα το κάλεσμα των συνδικαλιστικών φορέων και πολιτικών οργανώσεων θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν έκρυθμες καταστάσεις σε βάρος συμπολιτών μας. Για αυτό αναβάλλουμε τη σημερινή μας εκδήλωση, ώστε αυτή να γίνει μέσα σε κλίμα που μπορεί να αναπτυχθεί ο διάλογος, που τόσο έχει ανάγκη η κοινωνία. Στόχος μας είναι η ανακούφιση όλων όσοι βρίσκονται σήμερα σε δεινή οικονομική κατάσταση εξαιτίας των πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ για δεκαετίες και η δημιουργία ενός δίκαιου και βιώσιμου ασφαλιστικού συστήματος". 

Σύμφωνα με το tempo24, το κλίμα στα συνδικάτα, τους φορείς και τους εργαζόμενους είναι τεταμένο. Όλοι, περιμένοντας τον Τ. Πετρόπουλου, είχαν διοργανώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Γεωργίου, έξω από το κτίριο του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, όπου θα μιλούσε ο Υφυπουργός. 

Θυμίζουμε πως και οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας είχαν προγραμματίσει πορεία μετα τρακτέρ τους από την Κάτω Αχαϊα στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με το tempo24,gr, ο κ. Πετρόπουλος, επισκέφθηκε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα, παραχώρησε συνέντευξη μόνο σε έναν τηλεοπτικό σταθμό και στη συνέχεια αναχώρησε για τον Πύργο. Εκεί θα κάνει δηλώσεις, καθώς η προγραμματισμένη για αύριο εκδήλωση στην πρωτεύουσα της Ηλείας ματαιώθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ