Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη Επιτροπής Αγώνα Αγροτών στη Κυψέλη Αιτωλοακαρνανίας 16-1-2016

Σύσκεψη Επιτροπής Αγώνα στη Κυψέλη Αιτωλοακαρνανίας.
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11:30 πμ στη Κυψέλη Αγρινίου, με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Αιτωλοακαρνανίας συνάντηση αγροτικών φορέων για το ασφαλιστικό και το... φορολογικό νομοσχέδιο που θέλει να ψηφίσει η Κυβέρνηση στα πλαίσια του 3ου Μνημονίου.
Στη σύσκεψη παρευρέθησαν πολλοί αγρότες καθως και εκπρόσωποι αγροτικών φορέων και συλλόγων του Νομού: ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Αιτωλοακαρνανίας Μολωνης Τάκης, ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Αγρινίου Καλλίμορφος Ιωαννης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας Κοτοπούλης Σπύρος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παράκτιων Αλιέων Κοτσόργιος Τάκης, καθώς και αγρότες από όλο τον Νομό.
Μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίστηκε ομόφωνα: 
1) Διεκδικούμε την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου για το φορολογικό και το ασφαλιστικό.
2) Δημιουργούμε Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα για την οργάνωση των κινητοποιήσεων 
3) Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις με κατάληψη δημόσιων υπηρεσιών και μπλόκα στους δρόμους και ο συντονισμός μας με την Πανελλαδική επιτροπή των Μπλόκων.
4) Καλούμε όλους τους φορείς, συλλόγους και πολίτες του Νομού να συμπαραταχτούν στο δίκαιο αγώνα μας. 
Να σημειωθεί ότι η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα είναι ανοιχτή σε όποιον αγροτικό φορέα του Νομού επιθυμεί να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις. Η Συντονιστική Επιτροπή θα συνεδριάσει για τις κινητοποιήσεις μετά την ενημερωτική εκδήλωση της Ένωσης Αγρινίου για το ασφαλιστικό την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στις 18:30 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ