Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

Κλείνει επ' αόριστον η γέφυρα Ευήνου

Ενισχύονται και δυναμώνουν τα αγροτικά μπλόκα στον νομό Αιτωλοακαρνανίας στο Κεφαλόβρυσο και στην γέφυρα του Ευήνου.
Οι αγρότες δείχνουν αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα ώστε η κυβέρνηση να πάρει τα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα τα οποία όπως μας λένε τους...
εξοντώνουν.

Στο Κεφαλόβρυσο οι αγρότες-κτηνοτρόφοι έκλεισαν σήμερα την εθνική οδό από τις 12 μέχρι τις 2 και θα συνεχίσουν τους αποκλεισμούς όπως έχει αποφασίσει το πανελλαδικό συντονιστικό όργανο.
Στην γέφυρα του Ευήνου θα κλείσει και σήμερα το βράδυ από τις 7 έως τις 9 αλλά για αύριο πήραν την απόφαση από τις 12 η ώρα να κλείσει η εθνική οδό επ αόριστο.Αυτό σημαίνει ότι πρακτικά κόβεται πλέον η σύνδεση της Στερεάς Ελλάδας με την Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο.Ο μόνος δρόμος για να μεταβεί κάποιος προς την Ήπειρο θα είναι ο επαρχιακός δρόμος της γέφυρας Μπανιά η οποία γέφυρα όμως δεν μπορεί να αντέξει μεγάλο φορτίο οχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ