Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Η Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει στο συλλαλητήριο που συνδιοργανώνουν τα Συνδικάτα Εργαζομένων, ο Δήμος Αγρινίου και το σύνολο των φορέων του Νομού, για την τραγική κατάσταση στην οποία...
βρίσκονται οι δομές παροχής της δημόσιας περίθαλψης στο Νομό μας (Νοσοκομεία και Κέντρα υγείας).
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουν δυναμικά το παρών στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 27 Γενάρη στις 11.00 πμ στην Πλατεία Δημοκρατίας του Αγρινίου για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα για κάθε οργανωμένη κοινωνία, τα οποία δυστυχώς για μας είναι ζητούμενα, δηλαδή την υποχρέωση της πολιτείας για:
ü Δωρεάν δημόσια περίθαλψη για όλους χωρίς καμιά εξαίρεση.
ü Ομαλή και σε ικανοποιητικό επίπεδο λειτουργία όλων των μονάδων παροχής υγείας στο Νομό μας (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης) με άμεση κάλυψη όλων των αναγκών τόσο στο έμψυχο δυναμικό (γιατροί και νοσηλευτές) όσο και στην υλικοτεχνική υποδομή. 
Προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των εργαζομένων η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 11.00 πμ μέχρι τη λήξη του ωραρίου, σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. του Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
                    
                         Ο Πρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας
           


             Γιώργος Καραμητσόπουλος          Βασίλης Καραγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ