Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

Μεγάλη συμμετοχή των αγροτών στη συγκέντρωση του κόμβου Κεφαλοβρύσου Αιτωλικού (φωτο)

Ξεκίνησε το μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στο Kεφαλόβρυσο του Αιτωλικού.
Στο κάλεσμα της Συντονιστικής Eπιτροπής Aγώνα έχουν ανταποκριθεί εκατοντάδες αγρότες που βρίσκονται από το πρωί στο.... σημείο με αγροτικά αυτοκίνητα και τρακτέρ.
Σε λίγη ώρα αναμένεται μεγάλο κομβόι αγροτικών μηχανημάτων από την περιοχή της παραχελωίτιδας και άλλο ένα από την περιοχή του Αγρινίου. Προς το παρόν η κυκλοφορία τόσο στην Ιόνια Οδό (παράκαμψη Αγρινίου), όσο και στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων διεξάγεται κανονικά και οι αγρότες αναμένεται να αποφασίσουν πότε και για πόση ώρα θα κλείσουν τους δρόμους.12:27 Την ώρα της έλευσης των πομπών με τα τρακτέρ η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη λίγο μετά της 12:00. Η Τροχαία και η Συντονιστική Επιτροπή τοποθετούν τα αγροτικά μηχανήματα παραπλεύρως της Ιόνιας και σε λίγο οι αγρότες θα συνεδριάσουν, ενώ σύμφωνα μ πληροφορίες λίγο μετά τη μια το μεσημέρι αναμένεται να προχωρήσουν και σε ένα δρώμενο για το οποίο δεν είναι γνωστά περισσότερα στοιχεία.
12:32 Ο δρόμος στο Κεφαλόβρυσο άνοιξε

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ