Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 18/01/2016 και ώρα 13:00

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                       ΑΓΡΙΝΙΟ 17/01/2016
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Σωματείο Εργαζομένων του Γ.Ν. Αγρινίου, καλεί τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τη Δευτέρα 18/01/2016 και ώρα 13:00, στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου στην έκτακτη γενική τους συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί με...την παρουσία εκπροσώπων της ΑΔΕΔΥ οι οποίοι και θα ενημερώσουν για όλα τα σχετικά που αφορούν τις τελευταίες εξελίξεις που τρέχουν για το μεγάλο θέμα του ασφαλιστικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ