Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Πρόταση για Χαντάκια ο Πανιώνιος

Για την απόκτηση ενός στόπερ κινούνται στον Πανιώνιο, ύστερα από την παραχώρηση του Χατζηησαΐα στον ΠΑΟΚ. Την περίπτωση του Δημήτρη Χαντάκια φέρονται να σκέφτονται... στη Νέα Σμύρνη.
Τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Χατζηησαΐα, ο οποίος χθες ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ ψάχνουν στον Πανιώνιο.
Όπως γράφει η Live Sport, μία περίπτωση που φέρονται να εξετάζουν σοβαρά στη Νέα Σμύρνη είναι εκείνη του νεαρού στόπερ του Παναιτωλικού, Δημήτρη Χαντάκια.
Ο 21χρονος αμυντικός θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στον Παναιτωλικό, ενώ φέτος πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λίγκα (3 συμμετοχές μέχρι στιγμής).
Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι «κυανέρυθροι» έχουν ήδη προσεγγίσει τους Αγρινιώτες και καταβάλουν προσπάθεια να λυθεί το βασικό πρόβλημα που είναι το οικονομικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ