Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Αυτή η λύση είναι η αλλαγή του εκλογικού νόμου. Μετά την εκλογή του Μητσοτάκη στην αρχηγία της ΝΔ, ντόπια και ξένη οικονομική ολιγαρχία, θα πιέζει αφόρητα τον Τσίπρα σε βάρος του λαού και ταυτόχρονα θα προετοιμάζει τον Μητσοτάκη για την πρωθυπουργία.
Αν τόσο ο Τσίπρας, όσο και η αριστερά στο σύνολό της, δεν θέλουν να εξαφανιστούν από τις συνειδήσεις των Ελλήνων, έχουν μόνο μία λύση. Να ψηφίσουν την απλή αναλογική. Δηλαδή... την κατάργηση του bonus των 50 εδρών και την κατάργηση του απαγορευτικού ορίου 3% για την είσοδο στη Βουλή.
Πρέπει να είναι ολόκληρο το πιο πάνω πακέτο, ώστε να δεσμεύει όλα τα μικρότερα κόμματα και το ΚΚΕ, για να συγκεντρώσει 200 βουλευτές και να ισχύσει ο νόμος από τις επόμενες εκλογές.
Διαφορετικά, οποιαδήποτε μπαλώματα προσπαθήσει να κάνει στον εκλογικό νόμο, η κυβέρνηση, θα δώσει την ευκαιρία στα μικρότερα κόμματα (και ειδικά στο ΚΚΕ) να διαφωνήσουν και έτσι ο εκλογικός νόμος να ισχύσει από τις μεθεπόμενες εκλογές, όταν ήδη θα έχει ανέβει στην εξουσία ο Μητσοτάκης.
Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ