Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - "Στηρίζουμε τον αγώνα των Αγροτών"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ nosomeso@gmail.com   Ι.Π. Μεσολογγίου 29/01/16

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Φιλοι-ες
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια άνευ όρων επίθεση απέναντι στο κόσμο της εργασίας. Επίθεση που έχουν εξαπολύσει οι κατέχοντες τον πλούτο μέσω των...
οργάνων τους(Ε.Ε.- «Θεσμοί»- Κυβέρνηση) ,με αφορμή την «κρίση» και σκοπό να αυξήσουν τα κέρδη τους και να εξαφανίσουν κάθε κατάκτηση των εργατών τόσο σε εργασιακό (μισθοί, ωράρια, συμβάσεις) όσο και σε κοινωνικό επίπεδο( πρόσβαση του λαού σε υγεία –παιδεία-ασφάλιση).
Απέναντι στο μεσαίωνα που μας ετοιμάζουν ο μόνος δρόμος είναι ο συνεχής αγώνας για να μην περάσουν τα σχέδια τους. 
 Ως Σύλλογος θέλουμε να δηλώσουμε ότι:
-Στηρίζουμε τον αγώνα των Αγροτών ενάντια στα μέτρα που οδηγούν στο ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς. 
- Καλούμε όλους να συμμετέχουν στην Πανεργατική απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 04/02/16 και στις απεργιακές συγκεντρώσεις που θα γίνουν.

ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ