Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Έκτακτη Γ.Σ. η Β' ΕΛΜΕ για το ασφαλιστικό

Το Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας καλεί όλα τα μέλη της, μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, σε έκτακτη γενική συνέλευση με θέματα:
Το σχέδιο νόμου που προωθεί η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό
Το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων
Η απελπιστική κατάσταση των υπηρεσιών δημόσιας υγείας στο Νομό μας
Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20/1/2016 στις 6.00 μμ στο 3ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί οριστικά την Πέμπτη 21/1/2016 στις 6.00 μμ στο 3ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου.
«Συνάδελφοι η σοβαρότητα των θεμάτων επιβάλει την καθολική συμμετοχή μας στη ΓΣ ώστε όποιες αποφάσεις ληφθούν να αντιπροσωπεύουν την άποψη της πλειοψηφίας των εκπαιδευτικών της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας.», επισημαίνεται στην πρόσκληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ