Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Πάει για φάγωμα το Στυλιαρά η ΕΠΟ

Με… αιτία τη μη διακοπή του αγώνα Παναθηναϊκός-Ατρόμητος για υβριστικά συνθήματα αλλά και την προέλευσή του από ΕΠΣ που είναι πλέον κατά Γκιρτζίκη, η ΕΠΟ ετοιμάζεται να... «φάει» τον Στυλιαρά.
Έτοιμη να «τελειώσει» τον Δημήτρη Στυλιαρά φέρεται η ΕΠΟ. Σύμφωνα με τη στήλη του Βασίλη Βέργη στη Live Sport, στην ομοσπονδία υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια σε βάρος του εν λόγω ρέφερι για δύο λόγους.
Ο πρώτος έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν διέκοψε τον αγώνα για υβριστικά συνθήματα οπαδών του Παναθηναϊκού στη διάρκεια του πρώτου προημιτελικού με τον Ατρόμητο. Η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας, Δημήτρη Σαραϊδάρη, για το ματς της Λεωφόρου ήταν επιβαρυντική για τον Στυλιαρά και στην ΕΠΟ κάποιοι του χρεώνουν πως δεν πήγε στα αποδυτήρια! Υπενθυμίζεται πως λίγες ώρες πριν τον αγώνα ο ρέφερι και οι βοηθοί του είχαν επισκεφτεί τα γραφεία της ομοσπονδίας, όπου τους έγιναν… συστάσεις.
Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με το ότι ο Στυλιαράς προέρχεται από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, ο πρόεδρος της οποίας, Παναγιώτης Παπαχρήστος, στηρίζει το μέτωπο των Μελισσανίδη-Αλαφούζου-Σαββίδη εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ τον Οκτώβριο του 2016, ενώ είχε καταθέσει και υπέρ της ΑΕΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας σχετικά με τη γνωστή ανακοίνωση πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Φημολογείται πως ο Στυλιαράς θα «πληρώσει» για τα δύο παραπάνω είτε με απουσία του από ορισμούς για αρκετό καιρό, είτε ακόμη και με αποβολή του από τους πίνακες της Super League.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ