Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

ΑΓΡΙΝΙΟ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ. Σάββατο 23-1-2016,ώρα 7.00

Στα πλαίσιο των ευρύτερων πολιτικών εξελίξεων και ενόψει των διεργασιών που έχει κινήσει το ΠΑΣΟΚ και η πρόεδρός μας η Φώφη Γεννηματά για τη συγκρότηση ενός ευρύτερου σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, για μια ισχυρή και...ουσιώδη σοσιαλδημοκρατική πολιτική.
Πραγματοποιούμε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου και ώρα 7.00μμ στο ξενοδοχείο imperial ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή το Μιχάλη Κατρίνη, μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
Η συμμετοχή των μελών και των φίλων κρίνεται απαραίτητη, ώστε από κοινού να διαμορφώσουμε ένα νέο πλαίσιο δράσης με τελικό σκοπό τον μετασχηματισμό της κεντροαριστεράς, με ενιαία έκφραση πλέον, σ ένα πραγματικά σύγχρονο ευρωπαϊκό πολιτικό φορέα, ικανό να ανταποκριθεί στις μεγάλες προκλήσεις της εποχής και πειστικά να απαντήσει σε κάθε μορφής λαϊκισμού, απ’ όποια κατεύθυνση αυτός και αν εκπορεύεται.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ