Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου συμμετέχει στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 27-1-2016, για το Νοσοκομείο

«ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ»
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου αποφάσισε την συμμετοχή του Συλλόγου στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 27-1-2016 που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Αγρινίου και το σύνολο των μαζικών φορέων της... πόλης και αφορά την απαράδεκτη, επικίνδυνη και τριτοκοσμική υπολειτουργία του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ αλλά και του συνόλου των ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ στην πόλη μας και στο Νομό.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου καλεί όλους τους συναδέλφους εμπόρους (μέλη και μη μέλη του Συλλόγου μας) την Τετάρτη 27-1-2016 να κρατήσουν τα καταστήματά τους ΚΛΕΙΣΤΑ και να δώσουν μαζί με τις οικογένειές τους βροντερό παρών στις 11:00 π.μ. στο συλλαλητήριο στην Πλατεία Δημοκρατίας.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
- ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ.
- ΑΜΕΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΤΕΤΑΡΤΗ 27-1-2016
ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 11:00 ΤΟ ΠΡΩΙ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ