Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

H Λαϊκή Συσπείρωση Αγρινίου δεν θα συμμετέχει στο «πανηγυράκι» του Δήμου για το νοσοκομείο

Επιβεβαιώθηκαν οι επισημάνσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγρινίου στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, ότι δηλαδή δεν υπήρχε καμία διάθεση, από την πλειοψηφία του Δ.Σ. αγωνιστικών κινητοποιήσεων για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στον....τομέα της δημόσιας υγείας, με κορωνίδα τα του νοσοκομείου Αγρινίου που σχεδόν υπολειτουργεί. Αντί για πρωτοβουλία συντονισμού του αγώνα, όπως ήταν και η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, η δημοτική αρχή προσκαλεί σε σύσκεψη-πασαρέλα φορέων, τους θύτες και τα θύματα αυτής της πολιτικής «για το νοσοκομείο Αγρινίου και για τις δομές υγείας στην Αιτ/νία». Σύσκεψη δηλαδή με αυτούς που εφάρμοσαν, εφαρμόζουν, στήριξαν και στηρίζουν την πολιτική που μετατρέπει την υγεία σε εμπόρευμα.
Η Λαϊκή συσπείρωση Αγρινίου δεν θα συμμετέχει στο «πανηγυράκι» που στήνουν με σκοπό να σηκώσουν κουρνιαχτό απόκρυψης των προβλημάτων, των αιτιών που τα γεννούν και των υπαίτιων αυτών.
Καλούμε τα λαϊκά στρώματα της περιοχής μας, να βγάλουν συμπεράσματα από τέτοιου είδους μεθοδεύσεις που ουσιαστικά στοχεύουν στη στήριξη της αντιλαϊκής πολιτικής, να κάνουν υπόθεση δική τους το αίτημα για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία και πρόνοια για όλο το λαό και με τα ταξικά συνδικάτα, τις ταξικές συσπειρώσεις, οργανωτές του αγώνα τους να επιβάλουν λύσεις στα προβλήματα.
Σε αυτή τη μάχη η Λαϊκή Συσπείρωση θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. 

Αγρίνιο 12/1/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ