Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ 
Αγαπητοί συνάδελφοι το σχέδιο νόμου που προωθεί η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό αποτελεί την ολοκλήρωση του εγκλήματος που ξεκίνησε με τους προηγούμενους αντικοινωνικούς ασφαλιστικούς νόμους.
Με το νέο ασφαλιστικό μπαίνει οριστικό τέλος στο δημόσιο, αναδιανεμητικό...
σύστημα ασφάλισης με αλληλεγγύη των γενεών και αυτό μετατρέπεται καθαρά σε ανταποδοτικό – κεφαλαιοποιητικό.  
Εκτός από τις συντάξεις της φτώχιας και της εξαθλίωσης για δουλειά μέχρι τα γεράματα που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο, πλήττεται ιδιαίτερα η νέα γενιά που με την ανεργία στους νέους να έχει φτάσει το 60% και τις ελαστικές μορφές απασχόλησης τα 40 χρόνια εργασίας μόνο ως ανέκδοτο μπορούν να χαρακτηριστούν.

Για του παραπάνω λόγους η Β΄ΕΛΜΕ Αιτ/νίας συμμετέχει στο συλλαλητήριο ενάντια στην κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ το Σάββατο 16/1/2016 στις 12.00 στην Αθήνα (Πλατεία Ομονοίας).
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν δυναμικά.

Για τη μετακίνηση των συναδέλφων η ΑΔΕΔΥ μισθώνει λεωφορείο το οποίο αναχωρεί από το Αγρίνιο το Σάββατο στις 7.00 πμ έξω από το 3ο Λύκειο Αγρινίου και επιστρέφει το βράδυ.  Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 6974588255.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ