Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Η ΜΟΜΑ στην συντήρηση των δρόμων του δήμου Θέρμου

Εμφάνιση IMG_4273.JPGΠρωτοβουλία δήμου Θέρμου και Αντιπεριφέρειας για συνεργασία με τη ΜΟΜΑ
Μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου Θέρμου. κ. Σπύρου Κωνσταντάρα, πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της πόλης σύσκεψη με κλιμάκιο της ΜΟΜΑ (Μικτές Ομάδες Μηχανημάτων Ανασυγκρότησης)υπό τον ίδιο, την...
Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Χριστίνα Σταρακά, τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων κ. Γιάννη Λύτρα, τον προϊστάμενο του τμήματος Συγκοινωνιών & Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων κ. Νίκο Παππά, προέδρους τοπικών κοινοτήτων, καθώς και μέλη του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θέρμου.

Η ΜΟΜΑ, η οποία εδώ και ενάμιση χρόνο έχει συσταθεί και πάλι, είναι υπηρεσία με διαχρονική προσφορά στη χώρα, υπάγεται στον Ελληνικό Στρατό και πραγματοποιεί χωματουργικές εργασίες συμβάλλοντας στη συντήρηση των οδικών δικτύων και των υποδομών, ειδικά στους ορεινούς όγκους της χώρας. Η υπηρεσία κλήθηκε να βοηθήσει στην συντήρηση των δρόμων του δήμου Θέρμου με το δύσκολο ανάγλυφο, στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Οι άνθρωποι της ΜΟΜΑ, αφού μελετήσουν όλο το οδικό δίκτυο της περιοχής και ειδικά τα τμήματα με χωματόδρομο, θα παρουσιάσουν μια έκθεση με τα συμπεράσματά τους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ενδεχομένως και μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Παράλληλα θα υπάρχει διαρκής επικοινωνία μεταξύ του δημάρχου Θέρμου κ. Κωνσταντάρα και της Αντιπεριφερειάρχη κ. Σταρακά ώστε να είναι έτοιμες οι υπηρεσίες Δήμου και Αντιπεριφέρειας να συνδράμουν στα έργα που θα προγραμματιστούν.

Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Σταρακά δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για μια πολύ ευοίωνη εξέλιξη και θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους ανθρώπους της ΜΟΜΑ όσο και τον δήμαρχο Θέρμου που είχε και την ιδέα. Χαίρομαι που βλέπω πνεύμα συνεννόησης από όλους και που υπάρχει συνειδητοποίηση ότι κάθε βοήθεια τέτοια εποχή είναι καλοδεχούμενη. Ειδικά το οδικό δίκτυο του Θέρμου είναι πολύ δύσκολο και απαιτούνται κεφάλαια για την βελτίωσή του που βρίσκουμε πολύ δύσκολα πλέον. Η συμβολή της ΜΟΜΑ στη βελτίωση της προσβασιμότητας και άρα της ποιότητας ζωής στους ορεινούς όγκους μας θα είναι τεράστια βοήθεια. Είμαι βέβαιη ότι σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα και μια εξαιρετική συνεργασία με όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ