Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Φωτογραφίστε τις Λίμνες του Δήμου Αγρινίου για να αναδείξουμε τις μοναδικές ομορφιές μας! -Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό

Φωτογραφίστε τις Λίμνες του Δήμου Αγρινίου
για να αναδείξουμε τις μοναδικές ομορφιές μας!
Σε μια προσπάθεια ανάδειξης των λιμνών της Ελλάδας το Δίκτυο  Πόλεων με Λίμνες και η Ance Ngo διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας, μέσω Instagram. Ο Δήμος Αγρινίου  ως μέλος του Δικτύου συμμετέχει στο διαγωνισμό...
φωτογραφίας.
«Το Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Aγρινίου, προωθεί τον φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα τις λίμνες της Ελλάδας, που διοργανώνει η μη Κυβερνητική Οργάνωση Ance Ngo.Ο Δήμος Αγρινίου είναι ο τόπος των λιμνών, έχει τη Τριχωνίδα και άλλες φυσικές και τεχνητές λίμνες, σπάνιας ομορφιάς και πέρα από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες  που θα ανέβουν στο Instagram, πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να προβληθούν και να αναδειχθούν οι μοναδικές ομορφιές του τόπου μας, τα αναπτυξιακά μας χαρακτηριστικά, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και πάνω από όλα το υγρό στοιχείο που είναι πλούσιο» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ και Γ.Γ του Δικτύου, κ. Δημήτριος Σκορδόπουλος.

Ο τρόπος συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι απλός.

Φωτογραφίζετε μια λίμνη του Δήμου Αγρινίου και την ανεβάζετε στο Instagram με το hashtag #lakeme.

Οι φωτογραφίες θα δημοσιευθούν σε φωτογραφικό λεύκωμα με αναφορά ονόματος.

Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι:

-Η φωτογραφίες να είναι από λίμνες
-Το Instagram Account σας να είναι public.

Συμμετοχές έως και τις 29/02/2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ