Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για Διευθυντές εκπαίδευσης Π.Ε. και Δ.Ε. στην Αιτωλοακαρνανία

Στις κάλπες, προκειμένου να εκλέξουν νέους Διευθυντές Εκπαίδευσης προσήλθαν σήμερα οι διευθυντές και οι υποδιευθυντές σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας.
Στην Πρωτοβάθμια 1ος πρώτος σε σε ψήφους ήρθε ο Χρ. Κολοβός
Μετά την καταμέτρηση των ψήφων, πρώτος σε προτίμηση για τη θέση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας ήρθε ο Χρήστος Κολοβός, διευθυντής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, που.... συγκέντρωσε 75 ψήφους.
Η κάλπη για την Αιτωλοακαρνανία στήθηκε στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου και συνολικά ψήφισαν 147 διευθυντές και υποδιευθυντές σχολείων της Π.Ε. του νομού.
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αποτελεί ένα μόνο από τα κριτήρια της τελικής επιλογής το μάξιμουμ των μορίων εδώ είναι 12 και επιμερίζεται σε όσους έλαβαν τουλάχιστο το 20% των έγκυρων ψήφων.

Πιο αναλυτικά για την Π.Ε. (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία)  έλαβαν:

Κολοβός Χρήστος 75 - αναλογούν σε 6,12 μόρια από την ψηφοφορία - προηγείται συνολικά έναντι του δεύτερου συνολικά με 3,8 μόρια

Κωστόπουλος Βασίλης 43 - αναλογούν σε 3,51 μόρια από την ψηφοφορία 

Σταθόπουλος Γιώργος 16
Πάσχου Αγγελική 6
Βασίλας Μάρκος 5
Μαράντης Χρήστος 0
Μεταξάς Νίκος 0

Στη Δ/θμια Εκπαίδευση (Γ/σια - Λύκεια - ΕΠΑΛ)

Με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων για τη θέση του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, πρώτος σε προτίμηση ήρθε ο Σπύρος Παπαθανασίου.

Η ψηφοφορία διεξήχθη στο 1ο ΕΠΑΛ Μεσολογγίου και συνολικά ψήφισαν 132 διευθυντές και υποδιευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αιτωλοακαρνανίας.

Αναλυτικά έλαβαν: 

Παπαθανασίου Σπύρος 62,  αναλογούν σε 5,68 μόρια 

Καζαντζής Χρήστος 51, αναλογούν σε 5,58 μόρια,  προηγείται + 0,49 έναντι του Παπαθανασίου 

Καβαλλάρης Ιωάννης 15 - 0 μόρια
και Μπαρμπόπουλος Γεώργιος 2 - ο μόρια

Άκυρα-Λευκά:1

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ