Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΕΛΛΑΔΑ - Θεσσαλονίκη: Ματαιώθηκε η Agrotica λόγω "πολιορκίας"

Έκρυθμη είναι εδώ και μερικά λεπτά η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη καθώς όπως έγινε γνωστό σημειώθηκαν συγκρούσεις μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και αγροτών που προσπάθησαν να μπουν μέσα στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο.

Όπως ήταν φυσικό οι άνδρες των ΜΑΤ τους εμπόδισαν κάνοντας χρήση χημικών...
και δακρυγόνων ενώ δεν έλειψαν και οι μάχες σώμα με σώμα - δείτε εδώ
Νωρίτερα στους συγκεντρωμένους αγρότες είχε ανακοινωθεί πως ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου δεν θα εγκαινιάσει τελικά την έκθεση. Πολλοί από τους συγκεντρωμένους, ωστόσο, θεώρησαν πως αυτό μπορεί και να είναι ελιγμός και έτσι αποφάσισαν να μπουν μέσα στο συνεδριακό κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ