Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Πέθανε ο Ξηρομερίτης τραγουδιστής Γιάννης Καμπέρης

Έφυγε στα 68 του χρόνια, ο Ξηρομερίτης λαϊκοδημοτικός τραγουδιστής Γιάννης Καμπέρης.
Γεννήθηκε στο Αγράμπελο ενώ αργότερα μετακόμισε στο Αγρίνιο. Ο Γιάννης Καμπέρης ήταν σπουδαίος τραγουδιστής της δημοτικής μας παράδοσης γνωστός σε όλο το Ξηρόμερο αφού συμμετείχε σε όλα σχεδόν τα πανηγύρια αλλά και σε... ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία μέσα από τα τραγούδια του και την χαρακτηριστική φωνή του.
Ήταν πολύ αγαπητός σε όλους και η φωνή του ήταν συνδετικός κρίκος μεταξύ του παλιού δημοτικού και του μεταγενέστερου λαϊκού τραγουδιού και παρέμεινε μέχρι το τέλος ένας αυθεντικός τραγουδιστής και συνεχιστής του ιδιαίτερου παραδοσιακού στυλ.
Η κηδεία γίνεται στο Αγρίνιο σήμερα Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 στις 12:00 το μεσημέρι στο Παλιό Άγιο Χριστόφορο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Ένας συνάδελφος του έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 
Έφυγε ο συνάδελφος μας λαϊκοδημοτικός τραγουδιστής Γιάννης Καμπέρης, η κηδεία του αύριο στο Αγρίνιο. Ο Γιάννης Καμπέρης ήταν αξιόλογος τραγουδιστής με μεγάλο ρεπερτόριο ειδικά στα παλιά λαϊκά αλλά και δημοτικά που απέδιδε άψογα με τη χαρακτηριστική μπάσα και γεμάτη φωνή του. Συνεργάστηκε με όλους τους κορυφαίους καλλιτέχνες σε όλη την περιφέρεια και ειδικά στην Αιτωλοακαρνανία. Σταθμός στην καριέρα του η χρόνια συνεργασία του με τον κορυφαίο Γιάννη Βασιλόπουλο. Σαν άνθρωπος και συνάδελφος πάντα καλοσυνάτος και συνεργάσιμος! Να είναι αιώνια του η μνήμη!!
Ο αείμνηστος Γιάννης Καμπέρης στο Πάλκο. Εδω σε μια από τις τελευταίες εμφανίσεις του στο Πανηγύρι στο Αγράμπελο.
xiromeronews

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ