Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ για τα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ - Τετάρτη 27-1-2016 - VIDEO

1 σχόλιο :

  1. «Θέλουμε να είναι καθαροί και, βλέποντάς τους στα μάτια, θα το καταλαβαίνουμε» είπε ο Παύλος Πολάκης.
    Την τακτική του «face control» για την επιλογή των νέων διοικητών νοσοκομείων θα ακολουθήσει η νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός, Παύλος Πολάκης, μιλώντας στη Βουλή. - 2016
    Τα ίδια κι απαράλλαχτα δεξιόθεν και αριστερόθεν.- Καρμπόν.
    Ντροπή πια, τόσο λαϊκισμός!-κομματισμός!- χωρίς κριτήρια τα πάντα σε αυτό το κράτος; Ξέρουν τι σημαίνει προσλαμβάνω κάποιον για διοικητή Νοσοκομείου; ή Οργανισμού προς την ωφέλεια του φτωχοποιημένου Έλληνα πολίτη; Χρειάζεται διεπιστημονική κατάρτιση, εμπειρία διοίκησης έργου και ανθρώπινου δυναμικού, όραμα, αποτελεσματικότητα και ενσυναίσθηση. Καλά τα συλλαλητήρια και οι διαμαρτυρίες από όλους τους φορείς της πόλης και τους ενεργούς πολίτες μπας και ξυπνήσουν οι βολεμένοι , που τους βαφτίζουμε εκλεγμένους (τους εκλέγει ο λαός) βρωμάνε λαό το χνώτα τους, και αυτοί οι λαό- ζώντες μας δουλεύουν ψιλό γαζί, μας κόβουν και μας ράβουν στα μέτρα τους με τα βρώμικα πολιτικάντικα παιχνίδια τους. Τον φτωχό Έλληνα που αυτοκτονεί, πεθαίνει, στο δρόμο σαν το σκυλί στ' αμπέλι δεν τον υπολογίζουν; Οι δύσκολοι καιροί που μας κατάντησαν να διανύσουμε μόνοι μας , με μακριά το ανύπαρκτο οργανωμένο κράτος, πρέπει να ενώσει όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ Χωρίς κομματικές γραμμές, για να βγούμε με σκληρό αγώνα από αυτόν τον κυκεώνα που πάνε να μας πετάξουν εμάς και τα παιδιά μας για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ