Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Ημερίδα για την καπνοκαλλιέργεια με θέμα «Το παρόν και το μέλλον τηςκαπνοκαλλιέργειας» διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου


Ημερίδα για την καπνοκαλλιέργεια με θέμα «Το παρόν και το μέλλον της καπνοκαλλιέργειας» διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεσολογγίου-Ναυπακτίας -"Η Ένωση"
Η ημερίδα αποτελεί την πρώτη ενημερωτική προσπάθεια πάνω σε γεωργικά θέματα και στις βέλτιστες γεωργικές πρακτικές με έμφαση στην ελαιοκαλλιέργεια αλλά και άλλες καλλιέργειες όπως του καπνού που θα υλοποιηθούν στις 10 Δημοτικές Ενότητες του Δήμου, με θέμα "Αγροτική Ανάπτυξη στο Δήμο Αγρινίου".
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 στις 7:30 το απόγευμα στο Δημοτικό Σχολείο Γαβαλούς και στοχεύει να....
ενημερώσει τους παραγωγούς για τις δυνατότητες της καπνοκαλλιέργειας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ