Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΜΠΛΟΚΟ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ - Κλιμακώνονται οι Αγροτικές Κινητοποιήσεις

Παναιτωλοακαρνανική Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αγροτών. Μπλόκο Κεφαλόβρυσου Αιτωλικού.
Κεφαλόβρυσο, 30/1/2016
Κλιμακώνονται οι Αγροτικές Κινητοποιήσεις.
Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με καταλήψεις, πορείες διαμαρτυρίας και πολύωρους αποκλεισμούς του κόμβου Κεφαλοβρύσου αλλά και των... παρακαμπτηρίων οδών, αποφασίστηκε κατά την συνέλευση του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου στο Μπλόκο Κεφαλοβρύσου.
Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:
- Την Δευτέρα 1 Φλεβάρη και ώρα 11:00 θα γίνει προσυγκέντρωση στο παλιό σταθμό του τρένου και στην συνέχεια θα γίνει πορεία διαμαρτυρίας, που θα καταλήξει στη ΔΟΥ Αγρινίου η οποια και θα καταλειφθεί.
- Την Τρίτη και την Τετάρτη, ενόψει και της Πανελλαδικής Απεργίας της 4ης Φλεβάρη και σε συντονισμό με τα άλλα Μπλόκα της Επικράτειας, θα κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις με πολύωρο αποκλεισμό της κυκλοφορίας του Κόμβου αλλά και των παρακαμπτηρίων οδών.
- Κανένας διάλογος με την Κυβέρνηση και τους Βουλευτές της αν δεν αποσυρθεί το Νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό.
Καλούμε όλους τους φορείς και τους πολίτες να συμπαρασταθούν στις κινητοποιήσεις και τον Αγώνα, που είναι κοινός για όλη την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ