Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Ρωμανιάς από Μεσολόγγι: «Η κυβέρνηση δίνει ψεύτικες ελπίδες»

Εντυπωσιακά στοιχεία παρουσίασε σε εκδήλωση της ΛΑ.Ε. σήμερα το απόγευμα στο Μεσολόγγι ο Γιώργος Ρωμανιάς στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Μεσολογγίου.
Η ομιλία του περιστράφηκε στον άξονα του ασφαλιστικού αλλά ακολούθησε... συζήτηση που έλυσε προσωπικές απορίες και ζητήματα.
Ο κ. Ρωμανιάς πρόβλεψε ότι το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, 4ο κατά σειρά από την ίδια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ που καταργεί τα προηγούμενα, θα διαφοροποιηθεί σημαντικά με παρεμβάσεις από τους θεσμούς αφού περιέχει λάθη και στους τρεις τομείς παρέμβασης για όσους δηλαδή έχουν ήδη θεμελιώσει δικαίωμα, για όσους είναι εργαζόμενοι χωρίς θεμελιωμένο δικαίωμα αλλά και στο θέμα της εθνικής σύνταξης που δεν μπορεί να έχει προνοιακό χαρακτήρα.
Ο κ. Ρωμανιάς είπε ότι ο συγκεκριμένος νόμος Κατρούγκαλο γράφτηκε από τον ίδιο και κάποιους δικηγόρους από το εξωτερικό και ότι η παρέμβαση στο θέμα της ασφάλισης που γίνεται από τους θεσμούς είναι πρωτοφανής και εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου και λογικής.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του ο κ.Ρωμανιάς μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Onairnews και είπε :

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ