Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

Μήνυμα Μαρίας Τριανταφύλλου για το δημοψήφισμα

Μήνυμα της Βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Μαρίας Τριανταφύλλου.
Όχι στα τελεσίγραφα.
Η προσπάθεια φίμωσης της δημοκρατικής έκφρασης του Ελληνικού λαού, από τα γεράκια του διεθνούς χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου είναι το κυριότερο που πρέπει να ηττηθεί αυτή τη ώρα.
Να αγωνιστούμε, όλοι μαζί, ανεξάρτητα των πολιτικών πεποιθήσεων, σαν ένα έθνος, να ακουστεί δυνατά η φωνή του λάου μας προς όλους τους λαούς της Ευρώπης και του κόσμου.
Να αγωνιστούμε ώστε την ερχόμενη Κυριακή να νικήσουμε το φόβο με όπλο μας την δημοκρατία και την ελεύθερη σκέψη.
Όλοι μαζί, αποφασιστικά, ανεξαρτήτως επιμέρους πολιτικών επιλογών, να.... δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να αγωνιστούμε ώστε να ηττηθεί η πολιτική της λιτότητας.
Να αγωνιστούμε ενάντια στην προμελετημένη εξόντωση των λαών στο όνομα της εφήμερης κυριαρχίας του διεθνούς χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου, δύναμη που έχει μεταλλαχτεί σε μία από της μεγαλύτερες απειλές που έχει γνωρίσει μέχρι σήμερα η ανθρωπότητα και η φύση.
Να στείλουμε μήνυμα σε όλους τους λαούς που μας παρακολουθούν πως ο ελληνικός λαός ανεξάρτητα από τις όποιες απειλές ή δυσκολίες, ανεξάρτητα από το τι θα αποφασίσει, περιφρουρεί ενωμένος το δικαίωμά του στην ελεύθερη και δημοκρατική επιλογή.
Η Ιστορία, των προγόνων μας, μας έχει διδάξει πως οι έλληνες ποτέ δε μετρούσαν την ώρα της μάχης τον αντίπαλο.

Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος.

Μαρία Τριανταφύλλου
Βουλευτής Αιτ/νίας του ΣΥΡΙΖΑ
Γραφείο: Λ. Δεληγιώργη 1 και πλ. Μπότσαρη
Τηλ: 26310-29266
Φαξ: 2631029266      
          mtriantaf67@gmail.com
          triantafyllou.vouli@gmail.com
κιν: 6977744393 (συνεργάτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ