Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Συγκέντρωση ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α στην κεντρική πλατεία Αγρινίου

Έτσι, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα εκπρόσωποι της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α συγκεντρώθηκαν και φώναξαν συνθήματα υποστηρίζοντας το «Όχι» στα νέα μέτρα που θέλουν να επιβάλλουν ΔΝΤ και θεσμοί στη χώρα.
«Η κατάσταση τα τελευταία χρόνια είναι τραγική και ήδη η οικονομική και...
δημοσιονομική δεν αντέχεται. Ένα νέο μνημόνιο θα χειροτερέψει ακόμη περισσότερο την κατάσταση» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πολυδεύκης Κοκκινοβασίλης υπεύθυνος της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α της Αιτωλοακαρνανίας.

«Το «Όχι» το δικό μας εμπεριέχει μια πολύ μεγάλη κατάφαση. Είναι ένα «ναι» σε ένα θετικό πρόταγμα που θα προτάσσει την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών ώστε να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τον πλούτο μας προς την κατεύθυνση αυτών των αναγκών μας «είναι μερικά από τα λεγόμενα του κ. Στέλιου Μερμίγκη από το «Ανυπότακτο Αγρίνιο». Περισσότερες δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί:
Περισσότερα  ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ